VW je lepší ale Skodovka není az tak pozadu
Nie som za Škodu ani proti nej ale pre mňa to bolo vždy plastové a nekvalitné aj keď pár modelov je slušných.... Ja preferujem Japonskú kvalitu aj keď drahšiu.... alebo Kórejské autá kde kvalitu nájdeš aj v nižšej triede.. Ako som hovoril je to drahšie ale auto mám bez investícii... len bežná údržba. aj keď sa môže vyskytnúť nejaký problém ale u japoncov a korejcov málo kedy... a auto mi vydrží aj 15r... ako má teraz moja civica a nemenil som v nej nič proste bežná údržba čo sa o mojom mondeu nedá povedať... je to 2008r.v a už som menil žhaviče... a prevodovku..
Tak sa pozri po inych automobilkach co ponukaju v tej cene co skodovka.A teraz mamna mysli europske ako napriklad Peugeot Citroen Fiat..Ako u mna su to automobilky ktore mi ponuknu za menej penazi viacej muziky tot moj nazor na to a trebars ma za to aj ukamenujte.A to este nespominam korejcov mas tam toho 2 krat tak.
Kiko371
Taký názor že "v škodovkách sa vozia len sprostí" alebo by so pridal aj že "v peugeotoch sa vozia len sprostí" alebo aj že "v citrónoch sa vozia len sprostí" tak takýto názor môže mať len evidentne jednoduchý jedinec mentálny slaboch, pretože taký názor nemá žiadnu pointu a žiadne opodstatnenie.
A "sprostí ľudia" je mäkké i lebo to je nominatív množ. č.
Tie su podla teba horsie ako Skoda?? vole fetujes ci aky je s tebou problem?
Skodovka ponuka prd za vela penazi, ked uz ides daco splietat o cene.
Aha takze sa predved fesak ze co su pre Teba teda auta Ty asik uznavas lepsie znacky vsak ze len sa potom pozri do priemernej slovenskej rodiny do ktorej ja patrim ze aby som mal na to uzivit si servis toho auta chapes.Vozit na bavorakoch sa mozu taj nemci a vrchnych 10 zo Slovenska.
Fiat je nenaročny na servis 
:
Peugeot je korozia o sebe negarazuješ 2roky garazuješ 4 roky do rozkvitnutia 
Citroen vkus ako z Marsu ani volant sa cely netočí a dizajn
Skodovka je najrozsirenejšie firemne osobne auto preto lebo ma dobru spotrebu lacne suciastky jednoduchy servis
fabia pre bezne vozenie
octavia na stredne trasy
superb komfort
a Francuza uz nikdy !
Talian tiez nie 
Zdravím chcel by som Vás poprosiť, či by ste mi mohli vyplniť dotazník, ktorý potrebujem na študijné účely. Tento dotazník je anonymný a zaberie Vám max. 2 minúty na jeho vyplnenie. Dotazník je o alkoholizme vopred ďakujem...
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFBlX2FwZldVZTJnSS1oRXhOV0FIdGc6MQ
zase nejaké autá čo budú predražené a s min. výbavou oproti konkurencií ...
mili konstrukteri a dizajneri a co k tomu patri jedna dobra poznamka pre vas.
Mamicky ktore maju tri deticky nezmestia do fabie tri sedacky alebo podsedaky a popri tom to je PRAKTICKE AUTICKO. dakujem za porozumenie a dufam ze to zohladnite
skoda golf a skoda tuareg a este skoda sharan, no velmi trapne 
viem ze chcu zjednotovať vw a skodu ale ten znak na skode sa mi nepačí .. pri znaku dole potiahnuta maska vyzera to ako turek ked na na cele ten mysiacky spic 
zo zadu fabka pekna len TDI 1.2 neviem co to za motor to bude asi to co niekedy 1.4tdi
no maju obmedzeny priestor, ak sces mat priestor a uzivat si jazdu mozno by som siahol na nejake vacsie vozidlo, ak mas tri deti tak jednoznacne touran, alebo grand voyager, ak si vazis zivoty svojich deti a myslim ze je to samozrejmost tak urcite fabiu ee.